Waar maak jij je relaties blij mee?
Home » Waar maak jij je relaties blij mee?

Waar maak jij je relaties blij mee?

door admin

Je onderneming draait goed en je relaties zijn tevreden over het merk of product dat jij levert. Toch wil je graag de klantenkring uitbreiden en je huidige relaties laten weten dat je hen waardeert. Ook je medewerkers mogen best weten dat je het niet alleen kan als ondernemer. Wat is dan de beste manier om dit te uiten en meer interesse in je onderneming te genereren? Het antwoord daarop is simpel. Zet bedrukte relatiegeschenken in! Dit is al vele jaren een effectief middel om meer naamsbekendheid te krijgen en een goede band met je huidige relaties en collega’s te behouden. Welke relatiegeschenken zeer effectief zijn leggen we je hier uit.

De kracht van relatiegeschenken

Zeg nu eerlijk: heb jij ook relatiegeschenken in huis? Een bedrukte koektrommel, pennen, een cap of kalender. Wanneer je goed rondkijkt heb je meer artikelen met een reclame-uiting erop dan je in eerste instantie zou denken. En het mooie is, van de meesten weet je ook welk bedrijf erbij hoort. Doordat je er vaak aan wordt herinnerd doe je er ook nog steeds je boodschappen, bestel je er wel eens eten of doe je er op een andere manier zaken mee. Dat is dus de kracht van bedrukte relatiegeschenken. Onderzoek heeft aangetoond dat deze veel meer indruk maken dan het plaatsen van een advertentie of reclame via andere mediakanalen maken.

Welke promotieartikelen zijn populair?

Zet een aantal bedrukte promotieartikelen naast elkaar en er zitten overduidelijk een aantal geliefde items tussen die mensen er uitpikken. Dingen die ze dagelijks gebruiken, zowel op het werk als in de privésfeer. Met stip op nummer één staan schrijf-en drinkwaren. Wil je dat relaties dagelijks aan je denken wanneer ze genieten van hun bakkie leut, laat dan mokken bedrukken. Ook bidons, drinkflessen en glazen doen het goed als relatiegeschenk. Heb je een bedrijf dat volledig gericht is op de elektronica? Dan wordt een USB-stick, powerbank, telefoonhouder of laptopstandaard met bedrukking heel erg op prijs gesteld.

Extern en intern onderneming promoten

Bij beurzen, evenementen en festivals kun je jouw onderneming onder de aandacht brengen door bedrukte relatiegeschenken weg te geven. Mensen vinden het leuk om een aandenken te krijgen en je vergroot er je naamsbekendheid mee. Maar het is zeker ook goed om dat intern binnen je organisatie te doen. Je werknemers kunnen bedrijfskleding dragen waar jouw bedrijfslogo op staat. Voor de bedrijfskantine en zakelijke overleggen laat je koffiekopjes bedrukken. Serviesgoed voorzien van jouw bedrijfsnaam of logo komt professioneel over.

Een extraatje tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen is het helemaal leuk om een relatiegeschenk weg te geven. Aan collega’s, klanten en zakelijke partners. Tegenwoordig heb je hele leuke brievenbusgeschenken waardoor je ook een bedrukt relatiegeschenk op kunt sturen naar mensen die verder weg wonen. De ontvanger zal in ieder geval aangenaam verrast zijn. Zo laat je als onderneming een hele goede indruk achter. Juist dat is de kracht van bedrukte relatiegeschenken!

Gerelateerde artikelen