Maak gebruik van refurbished elektronica en help het milieu een handje mee
Home » Maak gebruik van refurbished elektronica en help het milieu een handje mee

Maak gebruik van refurbished elektronica en help het milieu een handje mee

door admin

Wil je graag genieten van de nieuwste technologie zonder je schuldig te voelen over de impact van het milieu? Maak dan gebruik van refurbished elektronica. Refurbished elektronica is namelijk veel beter voor het milieu. Wij vertellen je daar graag meer over! 

Duurzaam en functioneel

Door te kiezen voor refurbished elektronica help je het milieu een handje mee. Maar hoe zit dit? Bij het produceren van nieuwe elektronica producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished versie dan help je het milieu een handje mee. Zo zorg je voor minder CO2-uitstoot en dus voor minder vervuiling van onze planeet. Een refurbished iPhone wordt ook wel gezien als een groen product. Wil je gebruik maken van elektronica kies dan voor de bewuste versie, zoals een refurbished iPhone 12. Op deze manier draag je bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal. Een refurbished iPhone 12 kun je vergelijken met een nieuwe iPhone 12 in de winkel. Beide zijn 100% functioneel. Een refurbished iPhone 12 wordt grondig gecontroleerd en opgeknapt, voordat deze weer opnieuw wordt aangeboden. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Zo kun je de gehele zomer genieten van je iPhone.

Kan iPhone 12 tegen zeewater

Het is lekker weer en je wilt graag je iPhone 12 meenemen naar het strand. Maar kan de iPhone 12 wel tegen zeewater? De iPhone 12 reeks is IP68 gecertificeerd. Dit betekent dat je iPhone 12 maximaal dertig minuten tot wel zes meter onder water kan overleven. Ook de refurbished versie is waterbestendig. Maar we adviseren je om de iPhone 12 niet te gebruiken tijdens het zwemmen. Zeewater kan namelijk corrosie veroorzaken aan de buitenkant en binnenkant van de iPhone. Het is zonde om je iPhone 12 op deze manier te beschadigen. De iPhone 12 kan wel tegen kraanwater en zoetwater. Dus je kunt er gerust mee onder de douche. 

Duurzame elektronica online

Je kunt vele webshops vinden die refurbished elektronica verkopen. Het is tegenwoordig populairder dan ooit. Het beste is om te kijken naar een webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van refurbished elektronica. Refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische producten, zoals iPhones, MacBooks en Apple Watches. Daarnaast krijg je 3 jaar garantie op je aankoop en kun je terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Zo kun je met een gerust hart genieten van jouw refurbished elektronica en het milieu een handje helpen!

Gerelateerde artikelen