Redenen waarom bidons bedrukken zo leuk is!
Home » Redenen waarom bidons bedrukken zo leuk is!

Redenen waarom bidons bedrukken zo leuk is!

door admin

Ben jij op zoek naar meer naamsbekendheid voor je onderneming? Of heb je wellicht een evenement waar je een stand hebt? Dan is bidons bedrukken een zeer goed idee! Het laten bedrukken van bidons heeft namelijk enorm veel voordelen. Zo krijgen mensen al snel een goed beeld van het bedrijf als ze een bidon zien. Dit laat namelijk merken dat je als bedrijf sporten belangrijk vindt.

Perfecte reclame voor de onderneming maken

Producten bedrukken, zoals bidons, is een zeer goede mogelijkheid voor je bedrijf om reclame te maken. Tacx bidons bedrukken heeft veel voordelen, omdat je direct je bedrijf kunt promoten. Een bidon is namelijk een zeer handig product om te gebruiken. Als je deze meeneemt, kun je hem gemakkelijk gebruiken. Hierdoor lijkt het niet direct dat je reclame maakt, maar alsof je gewoon water aan het drinken bent. De mensen die de bidon zien, houden echter een herinnering aan het logo van je bedrijf.

Relatiegeschenk geven aan klanten

Als je langdurige relaties hebt met klanten, is dat erg goed voor je bedrijf. Het kost namelijk altijd meer om nieuwe klanten aan te nemen dan wanneer je klanten behoud. Door een relatiegeschenk te geven, laat je weten hoeveel je de relatie tussen jullie beide bedrijven waardeert. Dit zorgt voor een positief effect, waardoor de kans groter is dat de het bedrijf klant blijft bij jouw bedrijf. Je kunt er voor kiezen om een bidon te laten bedrukken en deze als relatiegeschenk te geven. Daarnaast kun je natuurlijk ook een heel pakket samenstellen waarin je bijvoorbeeld een bidon doet met wat lekkers en eventueel andere producten die bedrukt zijn. Het leukste is natuurlijk als je het geschenk ook nog persoonlijk maakt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zowel je eigen als het logo van de klant te laten bedrukken op de bidon. Zo geef je aan hoe belangrijk je de relatie vindt tussen beide bedrijven!

Een evenement of beurs afgaan

Ga je met het bedrijf naar een beurs? Of sta je wellicht ieder jaar op hetzelfde evenement? Dan is het erg belangrijk dat je uitsteekt boven de competitie. Het is in eerste instantie natuurlijk belangrijk dat je stand goed bereikbaar is voor potentiële klanten. Daarnaast is het belangrijk dat je stand er ook goed uitziet. Zorg bijvoorbeeld voor een video die beelden laat zien over je bedrijf. Als je eenmaal een gesprek hebt gehad met een potentiële klant, kun je erg leuk een bedrukte bidon cadeau doen. Zo zorg je ervoor dat de potentiële klant blijft denken aan je bedrijf, ook als het met concurrenten heeft gepraat. Weet jij al hoe je op gaat vallen op de beurs?

Gerelateerde artikelen