Hamburger
Home » Betere hamburgers maken met een professionele hamburgerpers

Betere hamburgers maken met een professionele hamburgerpers

door admin

Heeft u een verswinkel waar ook hamburgers worden verkocht? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om deze hamburgers kant en klaar in te kopen bij een groothandel. Wilt u uzelf echter onderscheiden van andere verkopers van hamburgers, dan is er een veel betere optie beschikbaar. U kunt er namelijk voor kiezen om aan de slag te gaan met een hamburgerpers. Niet alleen zorgt een dergelijke pers voor een mooi gevormde hamburger, u heeft hiermee ook nog eens opties om creatief te zijn met deze vorm. Bedrijven als Allesvoorverswinkels.nl hebben een ruim assortiment als het aankomt op verschillende hamburgerpersen.

Wat is een hamburgerpers precies?

Met een hamburgerpers is het mogelijk om een hamburger te maken die precies aan uw wensen voldoet. U stopt het vlees in de pers en na hier enige druk op te hebben uitgeoefend kunt u rekenen op een hamburger die er helemaal perfect uitziet. Met een pers is het mogelijk om hamburgers te maken die precies op elkaar lijken. Er zijn verschillende soorten hamburgerpersen beschikbaar. Denk daarbij onder andere aan persen in verschillende formaten. Vanaf 75 mm tot en met wel 150 mm voor flinke XXL hamburgers. Hiermee kunnen uw klanten er zeker van zijn dat ze een net zo grote hamburger krijgen als andere klanten. Een hamburgerpers is een handig apparaat dat snel werkt en goede resultaten levert.

Hamburgers in verschillende vormen

Met een hamburgerpers is het niet alleen maar mogelijk om hamburgers in verschillende formaten te maken. U kunt er namelijk ook voor kiezen om een hamburger een andere vorm te geven. Zo zijn er bijvoorbeeld persen waarmee u een hamburger maakt in de vorm van een hartje. Leuk als promo in de periode voor Valentijnsdag. Maar er zijn ook andere vormen te krijgen. Denk aan vierkante hamburgers, of lekkere burgers in de vorm van een driehoek. Alle mogelijkheden om eens lekker creatief met die hamburgers aan de slag te gaan!

Een ideale professionele hamburger

Laat die standaard hamburgers toch in de opslagruimte van de groothandel liggen en ga zelf aan de slag met super verse hamburgers. Uw klanten zullen waarderen dat u deze hamburgers zelf maakt en door de verschillende soorten persen kunt u er voor kiezen om deze in vele verschillende vormen en maten te produceren. Zo zorgt u ervoor dat u straks bekend gaat staan als een echte hamburgerspecialist. Uiteraard zijn deze hamburgermakers ook prima geschikt om bijvoorbeeld een mooie tartaar mee te maken.

lees ook: hoe maak je macarons?

Gerelateerde artikelen