Hypnose
Home » Afvallen door middel van hypnose

Afvallen door middel van hypnose

door admin

Zou u graag zien dat u een aantal kilo’s kwijt zou raken? Heeft u hiervoor al meerdere verschillende diëten geprobeerd, maar allemaal zonder echt succes? Dan raden wij u aan om eens te overwegen voor afvallen door middel van hypnose te kiezen. Dit is namelijk een effectieve methode waarmee u er op kunt rekenen dat u binnen bepaalde tijd ook resultaat gaat zien. Misschien vraagt u zich af hoe hypnose u gaat helpen om gewicht te verliezen? We zullen een aantal mogelijkheden van hypnose voor u op een rijtje zetten.

Hypnose als probaat middel tegen overgewicht

We weten allemaal dat het belangrijk is om gezond te eten, veel te bewegen en simpelweg goed op uw lichaam te passen. Toch is het niet voor iedereen even makkelijk om zich goed aan deze stelregels te houden. Soms is de verleiding simpelweg te groot en is er teveel drang naar een lekkere snack. Op zijn tijd is dat natuurlijk geen probleem, maar als er te vaak naar zoetigheden wordt gegrepen kan dit wel degelijk voor moeilijkheden zorgen. Als u besluit dat met hypnose afvallen voor u de oplossing is, dan wordt er gekeken in het onderbewustzijn van de mens. Hier zit namelijk de reden weggestopt waarom mensen steeds kiezen voor teveel en ongezond eten. Bij een therapie op basis van hypnose worden deze drijfveren aangepakt en aangepast.

Een virtuele maagband laten plaatsen

Een maagband is een effectieve manier om af te vallen. Het is echter ook een behoorlijk heftige ingreep. Hier is echter een goed werkend alternatief voor, te weten een virtuele maagband. Door middel van hypnose wordt deze virtuele maagband geplaatst, waarna deze net zo werkt als een echte maagband. Zo heeft u de voordelen van een echte maagband, zonder dat u hiervoor onder het mes hoeft. Er zijn steeds meer hypnosepraktijken in Nederland die deze virtuele maagbanden plaatsen.

Weg met overgewicht

Als er naar het onderbewuste wordt gekeken, dan zijn hier redenen en drijfveren te vinden van vele zaken die spelen in ons leven. Zaken die normaal gesproken maar met moeite aangepakt kunnen worden. Hypnose is een manier om de oplossing hiervoor te ontsluiten. Het is dan ook goed om u eens te laten informeren over de mogelijkheden die u allemaal met hypnose heeft. Het kan een enorme steun in de rug zijn om bij het afvallen gebruik te maken van hypnose. Het is een geheel veilige manier die ook bewezen effectief is!

Lees ook: Voel je beter met plantaardige supplementen

Gerelateerde artikelen