RAW Organic Food: wat zijn de aanraders?
Home » RAW Organic Food: wat zijn de aanraders?

RAW Organic Food: wat zijn de aanraders?

door admin

Als je het tijd vindt om echt biologisch verantwoord te gaan eten, dan is RAW Organic Food iets voor jou. De aarde geeft ons in principe alles wat we nodig hebben. Er zijn genoeg smaakvolle en kleurrijke ingrediënten te vinden. Biologisch is voldoende, zou je denken. Toch worden er vaak onnodige stoffen toegevoegd aan producten, van conserveringsmiddelen tot aan extra zout en suikers. Onnodig, want wat de natuur ons te bieden heeft is al smaakvol genoeg. Bovendien kunnen deze onnatuurlijke toevoegingen een averechts effect hebben op onze gezondheid. Je kunt beter voor pure en biologische voeding kiezen. RAW Organic Food heeft een aantal biologische toppers in het assortiment. We vertellen er je hieronder meer over.

Wat is Maca poeder?

Maca is een knolachtige die in de Andes groeit, op een hoogte hoger dan 3 km. Het is een unieke plant hierdoor. Als je Maca probeert, zal je de heerlijk zoete smaak opvallen. Dat het smaakvol is is mooi meegenomen, maar dit product heeft je meer te bieden dan dat. Niet voor niets werd het vroeger, naast de keuken, ook voor medische toepassingen gebruikt. Het heeft een positieve invloed op zowel onze fysieke als onze mentale gesteldheid. Maca werd in de loop der tijd in diverse vormen verwerkt, waaronder Macapoeder. Het mooie aan Maca poeder is dat het vele voordelen heeft voor de gezondheid en dat het in allerlei producten verwerkt kan worden. Je kunt prima een schepje van dit poeder door je smoothie of shake doen.

Muesli

Muesli is een populaire keuze voor zowel ontbijt als voor de lunch. Toch kleven er een aantal nadelen aan muesli kopen bij een supermarkt. Vaak zie je dat het hierbij niet gaat om het natuurlijke product, maar om een aangepaste versies waarbij allerlei stoffen zijn toegevoegd. Je kunt hierbij denken aan conserveringsmiddelen, maar ook allerlei toegevoegde suikers. Het geeft een aangenaam zoete smaak, maar bepaald gezond is het niet. Bij RAW Organic Food kun je muesli kopen zoals het hoort te zijn: biologisch en toch smaakvol. Dat is nog eens een goed begin van de dag.

Wat maakt de producten van RAW Organic Food zo smaakvol?

Pure producten, wat betekent dat eigenlijk? Onze maatschappij is gericht op consumeren, en het liefst zo veel mogelijk. Terwijl op het gebied van eten je het liever wilt hebben over voeden dan vullen. De producten van RAW Organic Food zijn op een zo laag mogelijke bewerkingstemperatuur gemaakt. Dit zorgt er voor dat de producten hun vitaminen en mineralen veel beter behouden. Aan onnodig toegevoegde stoffen wordt ook niet gedaan. Als je dus eens biologisch wilt eten, zijn zij een aanrader. 

Gerelateerde artikelen