Maak de overstap naar biologisch met BioToday
Home » Maak de overstap naar biologisch met BioToday

Maak de overstap naar biologisch met BioToday

door admin

Misschien ben je net als ik en wilde je al een tijdje de overstap maken naar biologische producten. Want laten we eerlijk zijn: weet jij wat er allemaal aan voedingsmiddelen wordt toegevoegd die op grote schaal geproduceerd worden en in de supermarkt verkrijgbaar zijn? Ik ook niet, totdat ik eens het label met ingrediënten checkte. Er worden een hoop middelen toegevoegd die niet nodig zijn. Hierbij kun je denken aan extra suikers of zout, maar ook aan conserveringsmiddelen. Handig om iets langer te bewaren, maar of het ook gezond is voor de mens? Ik wilde de overstap maken naar biologische producten. Daarom probeerde ik BioToday. Hoe dat verliep, kun je hieronder lezen.

Breed assortiment vol heerlijke producten

De consument van tegenwoordig is kritischer dan ooit. Je bekijkt diverse aanbieders en vervolgens maak je pas je keuze. Eén van de redenen om voor Bio Today te kiezen is het feit dat zij beschikken over een ruim assortiment. Er is voor ieder wat wils te vinden. Handig, want we hebben allemaal zo onze eigen smaak. Binnen hun aanbod is er wat te vinden voor ieder moment van de dag: ontbijt, brunch, lunch of voor het avondeten. Zelfs smaakvolle biologische tussendoortjes zijn hier verkrijgbaar. Bovendien zijn er ook genoeg producten te vinden die andere ongezondere producten kunnen vervangen. In plaats van olijfolie kun je bijvoorbeeld kiezen voor avocado olie.

Biologische producten die 100% biologisch zijn

Biologische producten die biologisch zijn, dat klinkt dubbelop. Toch blijkt in de praktijk dat wat als biologisch aangeprezen wordt, toch soms niet helemaal 100% biologisch blijkt te zijn. Dat probleem zul je niet hebben bij BioToday. Zij maken het waar en hun producten zijn daadwerkelijk 100% biologisch, vrij van toegevoegde suikers en zonder nutteloze toegevoegde middelen. Dit is onafhankelijk gecertificeerd door het B-Corp, dus je weet zeker dat alles in orde is op dit vlak. Feel Good Food is het huidige slogan van deze aanbieder. Wat ons betreft is dit perfect gekozen. 

Smaakvolle recepten

Eén van de problemen waar mensen vaak tegenaan lopen, en wat hun tegenhoudt om de overstap naar biologisch te maken, is het feit dat ze inspiratie nodig hebben. Iedere avond bedenken wat je gaat maken voor het avondeten kan soms best lastig zijn, zeker na een lange werkdag. Het is verleidelijk om maar meteen voor de snelle hap te kiezen, maar doe dit niet. Op de website van BioToday vind je namelijk genoeg inspiratie dankzij de heerlijke recepten. Voor elke maaltijd van de dag doe je hier inspiratie op.

Gerelateerde artikelen