Alizonne dieet
Home » Effectief afvallen met het Alizonne dieet

Effectief afvallen met het Alizonne dieet

door admin

Heb jij het gevoel dat er wel wat kilootjes af kunnen? Zit je niet lekker in je vel en denk je dat dit komt door een zekere mate van overgewicht? Je wordt dan overstelpt met verschillende soorten diëten. Sommige van deze dieten zijn effectief, andere dan weer helemaal niet. Een van de dieten die we je echter wel degelijk aan kunnen bevelen is het zogeheten Alizonne dieet. Dit is een positief, natuurlijk dieet dat heel effectief helpt om je gewicht omlaag te brengen.

Wat houdt het Alizonne dieet in?

Het Alizonne dieet is een dieet dat uit meer bestaat dan alleen op je voeding letten. Bij dit dieet krijg je bijvoorbeeld ook ultrasone therapie en bindweefselmassage. Het is ontwikkeld door de Nederlandse Claudia van de Lugt. Zij is er van overtuigd dat het beter is om niet zelf met een dieet aan de slag te gaan, maar dit altijd onder professionele begeleiding te doen. Ze is er bang voor dat mensen die zelf met een dieet aan de slag gaan, hiermee wel eens een te grote aanslag op lichaam, lever en nieren kunnen doen. Een dieet waarbij je niet wordt begeleid kan ook leiden tot een afname van spiermassa. Onder professionele begeleiding hoef je niet bang te zijn voor negatieve effecten van je dieet.

Afvallen met Alizonne dieet

Het dieet van Alizonne is een zeer verantwoorde manier van afvallen. Effectief bestaat het uit vier verschillende elementen. Om te beginnen krijg je een aangepast voedingspatroon voorgeschoteld. Ten tweede ga je werken met supplementen. Element drie is het krijgen van bindweefselmassages, terwijl je bij element vier te maken hebt met ultrasone therapie. Deze elementen samen zorgen, onder professionele begeleiding, voor een effectieve en verantwoorde vorm van afvallen. In de regel duurt een Alizonne dieet zo’n twintig weken. Zo kun je rustig, zonder je lichaam teveel te belasten, naar je streefgewicht toewerken. Er is ook een tweede vorm van het Alizonne dieet, dat Alizonne Light wordt genoemd. Dit houdt in dat je niet zozeer af wil vallen, maar dat je wel de vorm van je lichaam mooier wil maken.

Is het Alizonne dieet effectief?

Het Alizonne dieet heeft zich bewezen als een zeer effectief dieet. Je kunt er op een verantwoorde manier mee afvallen, zodat je er niet bang voor hoeft te zijn dat je schade aan je lichaam toebrengt, zoals bijvoorbeeld bij een crashdieet wel het geval kan zijn. Het is vooral de professionele begeleiding die je bij dit dieet krijgt die het de meerwaarde geeft. We kunnen dit dieet dan ook van harte aanbevelen als jij naar een nieuw streefgewicht wil, of als je de accenten van je lichaam elders wil leggen.

Gerelateerde artikelen