Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

  • info@deplanteneter.nl
  • VOF De Planteneter
  • KvK nummer 59694246
  • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Wat vrienden ons vertellen over de DAGELIJKSE VLOGS

“Het project Hallo Aarde vind ik enorm inspirerend, niet alleen op gebied van voeding, maar bijvoorbeeld ook hoe je zoiets organisatorisch van de grond krijgt, hoe Anat en Boele hun droom handen en voeten geven. Kan niet wachten tot de boel gaat groeien, letterlijk!”

“Ik ben dankbaar en blij dat ik bij deze fijne groep mag horen!”

“Wat een mooie video! Wat ik zo goed vind is het feit dat jullie de plantaardige levensstijl als vanzelfsprekend vormgeven zonder dat je het gevoel hebt dat je iets fout doet als je het misschien anders doet.”

“Ik vind de filmpjes tot nu erg gevarieerd, verschillende locaties, dan is op het erf of onderweg. Soms aan tafel voor de camera. De perfecte mix, houden zo!”

“Ik volgde Boele omdat hij mij inspireert met de manier waarop hij zijn boodschap brengt. Deze manier spreekt mij erg aan. Ik ben steeds verwonderd hoe je dit allemaal voor elkaar krijgt, al die programma’s, het coachen en een dagelijkse vlog maken en nu ook nog een tuin realiseren.”

“Ik vind het enorm inspirerend om jullie te mogen volgen. Dank voor jullie openhartigheid, prachtig hoe jullie je kwetsbaar opstellen en dit met ons willen delen en de verbinding op deze manier aan gaan.”

“Fantastisch Boele en Anat, wat een uitdaging. Fantastisch dat wij dat met jullie mogen meebeleven. Als ik jonger was zou ik graag het mee ontwikkelen. Door jullie te volgen voel ik me er toch nog bij betrokken.”

“Ik ben [door Bloei!] zoveel meer in mijn eigen kracht gaan staan. Ik ben dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken! Ook ben ik Boele en Anat dankbaar dat zij mij en zoveel anderen zo inspireren!”

“En nu zijn jullie Hallo Aarde begonnen. Ik vind om te beginnen de naam geniaal. En jullie plannen mooi. Echt tof om mee te kunnen kijken en luisteren naar jullie toekomstvisie. Het is voor mij inspirerend. Dank!”

“Ik geniet van jullie oprechtheid, aardse spiritualiteit , warmte en rustige bevlogenheid voor dit project en dat steun ik graag! En ik laat me graag inspireren”

“Ik heb met veel plezier de verschillende trainingen (waaronder 'Kracht' en 'Bloei' ) gevolgd. En dan nu, na opnieuw een periode van zoeken en vinden, een nieuwe uitdaging... Hallo Aarde. Ik ben benieuwd naar de reis.”

Alles klopte ineens...

"Op mijn (bijna) 68ste ben ik nu eindelijk vastbesloten om de stap te zetten om mijn leven drastisch om te gooien. Ik weet niet hoe oud ik word en waarom zou ik doorgaan op een manier die al 67 jaar lang meer OVERleven is dan echt voluit leven vanuit mijn hart en ziel?

Ik heb jaren geleden de eerste uitgave van De Planteneter gelezen en heel veel video’s van De Planteneter gezien, en het kwam binnen – maar blijkbaar was de tijd voor mij nog niet rijp. Ik ging al wel veel meer vegetarisch eten, maar de echte omslag was er nog niet.

Na veel zware en heftige persoonlijke problemen kwam Boele in de vorm van Hallo Aarde ineens weer op mijn pad. En toen wist ik het: “NU is het moment om de stap te zetten!” Alles klopte ineens, alle kwartjes vielen, alles kwam samen. Dus hier ben ik nu, verbonden met Boele en Anat en met jullie, mensen die dezelfde levensinstelling hebben, die hetzelfde doel voor ogen hebben. Onze neuzen staan dezelfde kant op. 

Hoe mooi is het om samen deze weg te volgen, om onder de bezielende en inspirerende “leiding” (mag ik het zo noemen?) van Boele en Anat op weg te gaan om eindelijk mezelf te worden, eindelijk echt voluit te gaan leven!"

Word een VRIEND en volg de dagelijkse VLOGS!

Als je je voor € 10,- per maand abonneert op de dagelijkse vlog voorzie je jezelf van een dagelijkse dosis inspiratie en informatie en help je Boele en Anat met de uitbouw van hun plannen. Je betaalt per maand, dus je verplicht jezelf tot niks. Maar je maakt er wel veel moois mee mogelijk.

Een ding is zeker: geen dag zal hetzelfde zijn. Kijk hoe Boele en Anat werken aan hun permacultuurtuin, hoe ze hun oude boerderij verbouwen tot een energieneutraal huis, hoe ze zonnestroom opwekken voor hun eigen electrische auto(s), hoe ze een lunchroom in Groningen voorzien van verse groenten, hoe ze hun ideeën en idealen van dag tot dag leven. 

 

Abonneer je nu!

Het begon met Nederland verhuist...

"Dag Boele en Anat, voor mij begon de "kennismaking" met jullie bij "Nederland verhuist". De manier waarop jullie daar te zien waren sprak mij enorm aan. Ik heb toen de 'day after' ook opgezocht en vandaar uit jullie Facebookpagina's. Vervolgens het boek " Ik ben een Planteneter, net als jij" bestelt en (bijna letterlijk) verslonden.

 Als laatste de openbare vlogs van 'Hallo Aarde' bekeken om daardoor te besluiten "lid te worden van de club"! Waarom? Meerdere persoonlijke redenen kwamen naar boven maar naar jullie toe is wel de belangrijkste: de eerlijke, enthousiaste maar toch ook vrijblijvende manier van delen van jullie motieven en overtuigingen. Het je zo kwetsbaar durven opstellen en openstellen naar je medemens om daarmee te willen verbinden. Iets waar we in deze roerige tijden allemaal naar op zoek zijn lijkt me!"