Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

  • info@deplanteneter.nl
  • VOF De Planteneter
  • KvK nummer 59694246
  • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Eén hele dag VIP met Boele Ytsma en Anat Gringhuis

Is de plantaardige lifestyle jou ernst? Wil jij je verder verdiepen in de geheimen van vitaliteit en energie? Wil jij meer dan alleen maar een gezond lichaam? Wil jij... bloeien?

Dán is de VIP-dag BLOEI! iets voor jou!

Met slechts zeven anderen werk je een hele dag samen met Boele Ytsma en Anat Gringhuis aan de basis van jouw gezondheid. We gaan ervan uit dat je gezond eet - je bent bepaald geen beginneling. Maar je wilt verder, je wilt meer! Je weet dat vitaliteit meer is dan voeding alleen. We duiken deze dag diep in de geheimen van gezond en energiek oud worden. 

Tijdens deze VIP-dag zullen Boele en Anat de grondslagen van zijn nieuwe BLOEI! jaarprogramma uitleggen. Ze werken met de zeven levensgebieden van ons leven en op elk van deze zeven levensgebieden kun je stappen zetten die je verder laten bloeien. Dat blijft niet alleen bij het lichamelijke, maar zal ook gaan over je emoties, je relaties, je werk, je missie en je passie. 

Omdat we werken in een kleine groep is het mogelijk om het zeer persoonlijk te maken. Je gaat aan het werk met jóuw persoonlijke doelen voor persoonlijke groei. Deelnemers aan deze VIP-dagen vertellen achteraf dat het vaak het begin is geweest van een ingrijpende verandering in hun leven. Durf jij dat aan?

Omdat het zoveel met je doet, laten we je niet zomaar gaan. Twee weken na de VIP-dag heb je nog een evaluerend coachingsgesprek met Boele of Anat via telefoon of skype om te ontdekken of we je nog op andere manieren kunnen helpen of ondersteunen. 

Wil jij één van de acht VIP's zijn? Je hebt nog twee kansen voordat Boele afscheid neemt van De Planteneter. Wees er dus snel bij en bestel hiernaast je toegangskaart.

Herberg 'Het volle leven'

De locatie waar deze VIP-dag BLOEI! wordt gehouden is heel bijzonder. Herberg 'Het volle leven' is een kleinschalige herberg met een vegetarisch en veganistisch restaurant van uitzonderlijke kwaliteit. Daarom heeft eigenaar en kok Yt van der Ploeg al vele malen de landelijke pers gehaald. Bovendien is het een prachtige plek midden in het heerlijke Drents-Friese Wold. 

Maar wat deze plek vooral bijzonder maakt is dat Boele het zelf heeft gebouwd. In de jaren 1994-2004 werkte hij met zijn toenmalige vrouw Heleen en zijn gezin aan een leefgemeenschap, bezinningshuis en zelfvoorzienende boerderij op deze locatie. Zij hebben de voormalige boerderij tot gastenhuis en kapel verbouwd. Het is een plek met een bijzondere geschiedenis en met helende energie.

Als het lastig voor je is om op tijd in Appelscha te zijn omdat je van ver moet komen, overweeg dan een overnachting in de herberg. Het zal je dag nog meer glans geven! Kijk voor meer informatie: www.hetvolleleven.com. Vertel dan ook even dat je deelneemt aan de VIP-dag.

De zeven levensgebieden

 

Tijdens de VIP-dag BLOEI! werk je met de 'zeven levensgebieden'. Je leert ze begrijpen én voelen. En in elk van deze zeven levensgebieden leer je hoe je je gezondheid en vitaliteit kunt vergroten. Het geeft je toegang tot de wijsheid van je lichaam zelf. 

Dit zijn de 'zeven levensgebieden':

1. je lichaam

Hier gaat het over de 'basale' dingen van je leven: voeding / beweging / ademhaling / etc.

2. je gevoelsleven

Het gaat dan om emoties, oude pijn, verbondenheid met je familie. Maar ook over seksualiteit en aanraking.

3. je ego

In dit domein werken we met onze zelfbeelden en ons zelfvertrouwen. Hier gaat het over wat jij verlangt en wilt in het leven.

4. je hart

Letterlijk het centrum van heel je leven is je hart. Hier spreken we over liefde, verbondenheid en dus ook over relaties.

5. je keel

Het domein waarin je met anderen om je heen communiceert, zowel verbaal als met je creativiteit.

6. je hoofd

Het domein van het denken. Hier zijn we vaak sterk ontwikkeld. Maar er zijn meer kwaliteiten in dit domein, zoals de intuïtie.

7. je geest

Een domein waar we ons soms wat voor generen: de verbondenheid met het goddelijke. Maar wie wil bloeien, wil ook dit domein bewonen.

 

Boele Ytsma

Boele Ytsma (1968) is ondernemer, schrijver van verschillende boeken, spreker en coach. Hij studeerde theologie in Amsterdam en Utrecht, was oprichter en leider van een bezinninghuis en werkte enkele jaren als pastor in de protestantse kerk in Nederland. In de jaren 1994-2004 ontwikkelde en leidde Boele een bezinningshuis: Beth Tikwah (later voortgezet als Herberg Het volle leven te Appelscha). Het was een ecologische en spirituele leefgemeenschap, een zelfvoorzienende boerderij en een gastenhuis met kapel, waar twee maal daags een getijdengebed gehouden werd. 

Sinds 2010 ontwikkelde hij zichzelf tot succesvol voedings-deskundige. In 2012 startte hij met zijn bedrijf De Planteneter, dat sindsdien een begrip in Nederland is geworden voor de plantaardige lifestyle. De blog van De Planteneter werd in 2013 en 2014 bekroond met een Vegan Award. Zijn succesvolle boek ‘Ik ben een plantenter. Net als jij’ (2013) ontving in 2015 de Vegan Award krijgt binnenkort een vierde herziene druk. 

In 2015 heeft Boele Ytsma een nieuw en revolutionair concept ontwikkeld: BLOEI!, een online jaarprogramma dat mensen begeleid tot ‘de beste versie van zichzelf’. Meer dan 100 mensen hebben inmiddels dit programma succesvol doorlopen met grote veranderingen in hun leven tot gevolg. In 2017 zal dit programma op een volledig nieuwe manier worden gelanceerd.

 

Anat Gringhuis

Anat Gringhuis (1981) startte in 2015 met haar plantaardige ontbijt- en lunchroom in Groningen: ‘Blooming Lifestyle ANAT’. Meteen bleek dit een groot succes. Binnen enkele maanden won zij twee Vegan Awards (uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme) en in talloze lifestyle- en foodmagazines is zij inmiddels aanbevolen. Uit heel Nederland komen mensen naar Groningen om haar restaurant te bezoeken.

Voor Anat is haar restaurant slechts een eerste stap om mensen mee te nemen in een ‘blooming lifestyle’. Dit staat voor haar voor gezond, energiek, overvloedig, duurzaam en licht. Gezond (en dus plantaardig eten) is volgens haar slechts een eerste stap in deze lifestyle. Belangrijk is ook om werkelijk in verbinding te komen met wie mensen zijn, naar lichaam en ziel.

Anat is een veelzijdige en sprankelende vrouw. Ze studeerde psychologie en communicatie, is voedingsdeskundige, reiki meester en ondernemer. Naast haar succesvolle restaurant is ze onlangs ook begonnen met lifestylecoaching en het organiseren van grotere events waarop ze zelf spreekt.

Wanneer

  • Zaterdag 26 november 2016


Investering

 

€ 297,- inclusief de hele dag heerlijke, plantaardige versnaperingen, koffie, thee en drankjes én inclusief een exclusieve, plantaardige lunch en plantaardig diner van Yt van der Ploeg én inclusief een evaluerend coachingsgesprek na 2 weken!
 

Waar

Herberg Het volle leven, Oude Willem 5, Appelscha.

Geef van tevoren aan bij ons als je bij een bushalte in Appelscha opgehaald wilt worden.

Hoe laat

Van 10:00 uur - 21:00 uur

Programma

10:00 uur - ontvangst

10:30 uur - programma

12:30 uur - lunch en rondleiding

13:30 uur - programma

15:30 uur - boswandeling

16:30 uur - programma

18:00 uur - diner

20:00 uur - napraten bij de houtkachel