Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

  • info@deplanteneter.nl
  • VOF De Planteneter
  • KvK nummer 59694246
  • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Ik ben super BLIJ én TROTS!!
(mijn online jaarprogramma BLOEI! is helemaal klaar)

door Boele Ytsma op 5 juni 2016 om 23:11 over , , en
5 jun

Ohh, ik ben vandaag echt mega trots en blij. En dat deel ik graag met jou. Gisteren heb ik namelijk mijn online jaarprogramma BLOEI! afgerond. Een heel jaarprogramma – klaar!! En ik ga dat vieren, echt – ja, met jou! Ik bied de komende week BLOEI! aan voor de halve prijs! Pfff, ik lijk wel gek. Maar goed, ik ben dan ook echt heel erg blij en trots.
 
Laat me het je even uitleggen…
 
Precies een jaar geleden ben ik met een groep van 23 cursisten begonnen met het jaarprogramma BLOEI!, en daar kwamen in de loop van het jaar nog zo’n 100 cursisten bij (je kunt op élk moment beginnen met BLOEI!). Stuk voor stuk mensen die zich een heel jaar aan hun eigen ontwikkeling committeerden. Ik vind dat steeds weer indrukwekkend. En gedurende dat hele jaar mag ik dan hun reisgenoot en inspiratie zijn.  Het is geweldig om te zien hoe ingrijpend het leven van deze cursisten is veranderd.
 
Maar… toen ik op 1 juni 2015 met BLOEI! begon, bestond het programma nog helemaal niet. Ja, in mijn hoofd. En ik had een helder plan. Maar het programma zelf moest nog geschreven worden. Ik heb het dus gedurende het jaar zelf geschreven.
 
Dat was soms best spannend. Soms was ik de voorste cursisten maar paar dagen of zelfs maar één dag voor. Maar het is altijd geluk! Ik stuurde de cursisten elke dag een mail en schreef dus afgelopen jaar 365 mails met een inspirerende en leerzame inhoud. Ik maakte élke week minimaal één video (het zijn meer dan 65 video’s in totaal geworden). In fase 1 van de cursus kregen de cursisten elke week een uitgebreide inhoudelijke les, in fase 2 en 3 elke 14 dagen een les. In totaal zijn dat 30 lessen boordevol informatie, inspiratie, advies en oefeningen (ik denk royaal meer dan 500 pagina’s aan waardevolle inhoud). Een indrukwekkende hoeveelheid materiaal! En bovendien sprak ik élke cursist nog persoonlijk in een telefonisch coachingsgesprek. Ja, het was een megaklus!
 
Nu ik klaar ben met het traject zijn ook de eerste cursisten klaar. Ik zal ze komende weken vragen naar hun ervaringen. Velen hebben mij al laten weten hoe bijzonder de veranderingen waren. Sommigen van hen zijn bereid hun verhaal ook met jou en mij te delen – je mag dus binnenkort mooie verhalen verwachten.
 
Ik schreef het programma in hetzelfde tempo als de cursisten haar volgden. Op die manier bleef ik goed in contact met het proces dat BLOEI! in beweging zet. Sterker nog: het jaar dat ik BLOEI! schreef werd ook voor mij zelf opnieuw een prachtig transformerend jaar. Het hele jaar was ik letterlijk élke dag aan het werk voor en met BLOEI!. Ik dacht na over de volgende mail, de volgende les, de volgende video. Ik las en studeerde. Ik mediteerde en werkte door mijn eigen processen. Alles in BLOEI! (elk woord, elke oefening, elk advies) is door mijzelf doorleefd en ‘getest’.
 
Daarom ben ik blij én trots. Het was een grote klus om zo’n omvangrijk en compleet jaarprogramma te schrijven – groter dan ik vooraf dacht. En zeker toen mijn eigen leven begon te transformeren was het werken aan BLOEI! soms een grote uitdaging. Maar het is steeds weer gelukt. En ik ben trots op de inhoud – het is een krachtig en zeer effectief, doorleefd en inspirerend programma geworden dat levens ingrijpend blijkt te veranderen.
 
En dus…
 
omdat ik blij ben dan het programma voltooid is,
omdat ik trots ben dat het programma zo goed is geworden,
omdat ik dankbaar ben voor mijn eigen vitaliteit en levensvreugde…
 
...daarom wil ik jullie trakteren: deze week (tot en met zondag 12 juni) kun je in het jaarprogramma BLOEI! stappen voor de halve prijs. Jawel: ik geef je 50% korting

Klik hier om meteen te bestellen!
 
En weet je, juni is een prachtig moment om met BLOEI! te beginnen. De eerste fase (100 dagen) is een transformerende fase – hoe heerlijk is het om dat te doen terwijl je volop geniet van de lange dagen en de warmte van de zon. Daarna kun je tijdens de herfst en de winter langzaam de verdieping ingaan. Zelf begon ik ook in juni en ik heb ervaren hoe mooi de seizoenen het proces ondersteunden.
 
Nou ja, als je van mijn cadeau gebruik wil maken, bestel dan snel BLOEI! en gebruik de couponcode juni2016 in het bestelformulier (vergeet niet ‘couponcode toepassen’ te klikken). Op die manier strijk je je 50% korting op! Kom je er niet uit, bel me dan even.

Met feestelijke groet,

Boele.

NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan!
 
Voornaam*
E-mail*
 
 
Je ontvangt meteen de laatste nieuwsbrief!
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis VIDEOcursus

VIDEOcursus: De 14 geheimen van persoonlijke bloei!
 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Eén week BLOEI!

Waar mag ik de eerste week van BLOEI! naar toe sturen?
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Boele en Anat starten een beweging!

Hallo aarde is een initiatief van Boele Ytsma en Anat Gringhuis. Zij willen daarmee een beweging starten van mensen die zich verbinden met elkaar, met de aarde, met de natuur. Mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor de aarde uit liefde voor het leven zelf. Licht en vrolijk, gul en gulzig, eenvoudig en overvloedig.

Hallo aarde is een dagelijkse vlog waarin zij je deelgenoot maken van hun boeiende en bloeiende leven. Van het aanleggen van prachtige tuinen en het bouwen van een energieneutraal huis tot reizen naar inspirerende plekken en rijden in een electrische auto. Ze laten je meekijken in hun dagelijkse leven. Ze delen hun recepten voor een gezonde lifestyle (zowel in de keuken als elders in het leven).

LEES HIER MEER!

Bestel hier mijn boek

Hét Nederlandse boek over de plantaardige lifestyle! Als je gezondheid je lief is, wil je dit boek niet missen. 

-- TIJDELIJK UITVERKOCHT! --

Abonneer je op de DAGELIJKSE VLOG van Hallo aarde

Boele en Anat maken elke dag (élke dag!) een video over hun leven. Daarin laten zij zien hoe ze leven, hoe ze eten, hoe ze plannen maken en uitvoeren. Ze laten diep in hun leven kijken en delen hun persoonlijke inzichten over een goed en overvloedig leven. 

Eén ding is zeker: geen dag zal hetzelfde zijn. Kijk hoe Boele en Anat werken aan hun permacultuurtuin, hoe ze hun oude boerderij verbouwen tot een energieneutraal huis, hoe ze zonnestroom opwekken voor hun eigen electrische auto(s), hoe ze een lunchroom in Groningen voorzien van verse groenten, hoe ze hun ideeën en idealen van dag tot dat uitleven. 

Als je je voor € 10,- per maand abonneert op de dagelijkse vlog voorzie je jezelf van een dagelijkse dosis inspiratie en informatie en help je Boele en Anat met de uitbouw van hun plannen. Je betaalt per maand, dus je verplicht jezelf tot niks. Maar je maakt er wel veel moois mee mogelijk.

Abonneer je nu!