Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

  • info@deplanteneter.nl
  • VOF De Planteneter
  • KvK nummer 59694246
  • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Een SEMINAR en het GEHEIM van persoonlijke transformatie

door Boele Ytsma op 10 februari 2016 om 21:33 over , , , , en
10 feb

Het afgelopen jaar was voor mij een bewogen jaar, waarin veel veranderde. In de ontmoeting met anderen ontdek ik steeds vaker dat dat voor heel veel mensen het geval was. Voor velen was 2015 een heftig jaar waarin levens soms onverwachte wendingen namen. Dingen kwamen tot een onverwacht einde of tot een onverwacht succes. Er moesten keuzes worden gemaakt en het was of veel zaken een nieuw evenwicht zochten. Processen leken zich te versnellen.

Het jaar 2015 heeft voor veel mensen een deur geopend naar een dieper bewustzijn. Maar een eindpunt was het niet. Sterker nog: in veel opzichten bleek het een nieuw begin. Ook voor mij. In 2016 kunnen we de stap maken naar een nog diepere laag in onszelf – voor wie dat wil! Het is een uitnodiging om te kiezen voor de weg die helemaal bij jou past en zo samen te vallen met wie jij werkelijk bent. En die keuze héb ik gemaakt: ik wil niets anders dan voluit mijn eigen leven leven. Dat is overigens niet alleen een individuele weg, het lijkt ook een krachtige collectieve beweging te zijn die de wereld ingrijpend zal veranderen.

Over deze ontwikkeling wil ik graag vertellen.

Het verhaal van stille zaterdag

Op zaterdag 26 maart organiseren we een bijzondere dag. Ja, je hoort het goed: wij… Wij, Atti Gringhuis, Boele Ytsma en Anat Gringhuis, hebben alledrie deze beweging ervaren en willen samen dat verhaal vertellen. En ieder van ons heeft op zijn of haar eigen manier de transformatie geïntegreerd in het eigen leven – met soms ingrijpende gevolgen. Atti, Anat en ik willen je van deze ervaringen deelgenoot maken, onze verhalen vertellen en de lessen die we geleerd hebben doorgeven. Zo kunnen we samen een stap maken in bewustzijn, zowel voor onszelf als voor de wereld om ons heen.

Het is geen toeval dat deze dag gehouden wordt op stille zaterdag, de dag tussen goede vrijdag en Pasen. Dat is de dag waarop in de oude christelijke traditie in stilte gewacht werd op het nieuwe leven. Dat lijkt de stilte van de dood, maar het blijkt de stilte van het begin van nieuw leven te zijn. Stille zaterdag is de dag van loslaten van het oude en weer opnieuw mogen beginnen, de dag van het ontvangen van nieuwe mogelijkheden, de dag van transformatie en heling.

Wie zijn wij?

Het seminar op 26 maart zal in het teken staan van dit oude transformerende feest: de verhalen van Atti, Anat en mij, de rituelen die we samen voltrekken en de muziek die we aanreiken. De verhalen die we vertellen zullen allemaal een heel eigen kleur hebben. We hebben allemaal een heel ander leven en dus een uniek verhaal. Maar de verhalen zullen je stuk voor stuk uitnodigen om zélf deze transformerende weg te bewandelen. De weg naar jouw volledige potentieel. De weg naar diepe vrede met jezelf en het leven.

Atti (65) is spiritueel leraar en begeleidt mensen in transformatieprocessen. De afgelopen jaren gaf zij vorm aan een succesvol spiritueel centrum in Frankrijk en verplaatst haar werk nu naar Nederland. Zij weet als geen ander hoe persoonlijke transformatie zich voltrekt. Oude patronen, oude beelden en oude pijn worden losgelaten, zodat nieuw leven zich kan ontplooien. Zowel in haar praktijk als in haar persoonlijke leven ontdekt ze steeds weer de kracht van dit loslaten en bevrijden van het oude.

Anat (34) studeerde psychologie en communcatie, is voedingsdeskundige en ondernemer. Ik heb haar eerder aan je voorgesteld en je kent inmiddels haar heerlijke recepten bij de wekelijkse nieuwsbrief. Anat is een meester gebleken in het manifesteren van nieuwe mogelijkheden. Haar succesvolle lunchroom is daar slechts één voorbeeld van. Anat is ervan overtuigd dat het diepste geheim van manifesteren de kunst van loslaten is: niet gehecht zijn aan de uitkomst.

Mij ken je als ‘de planteneter’. In de afgelopgen jaren heb ik duizenden mensen begeleid naar een plantaardige lifestyle. Niet iedereen weet dat ik ook theoloog en schrijver ben van enkele spirituele boeken en jaren heb gewerkt als pastor in de kerk. In die rol heb ik de transformerende kracht van het oude rituele Paasfeest vaak ervaren. Ik vind het een prachtige uitdaging om in dit seminar met Atti en Anat mijn ervaringen van de laatste jaren te verbinden met deze geschiedenis van spirituatiteit en rituelen.

Elk van ons is zélf deze weg gegaan van loslaten en opnieuw ontvangen. We weten wat het is om met lege handen te staan en niet meer te zien hoe het verder moet. Maar we weten ook hoe voorbij die leegte weer nieuwe mogelijkheden liggen. En dat er goede reden is om te vertrouwen op de dragende liefde en de transformerende kracht die sommigen ‘God’ noemen en anderen ‘het universum’. Je zult begrijpen dat onze verhalen heel verschillen zijn, maar elk van de verhalen zal je inspireren, uitdagen en motiveren.

Alles wat je moet weten

Heb jij het gevoel dat je in rondjes loopt, dat je er meer in zit dan je nu ervaart? Verlang jij naar bevrijding van de oude patronen waar je steeds weer in vast loopt? Zoek jij naar vrede en geluk? Dan zal deze dag je veel nieuwe inzichten kunnen bieden en het begin van een diepe transformatie kunnen zijn. 

We heten je van harte welkom in de Mariënhof in Amersfoort op zaterdag 26 maart. De dag is volledig verzorgd. Anat biedt vanuit haar lunchcafe en cateringbedrijft een verrassende, plantaardige lunch. Het is in alle opzichten een dag van nieuw leven, vitaliteit en hoop. Wie zien ernaar uit je te ontmoeten!

We ontvangen je vanaf 10 uur in de Mariënhof en beginnen om 10:30 uur met het programma en dat duurt tot 16:30 uur. Omdat deze dag in drie netwerken wordt aangeboden (van Atti, van Anat en van mij) is het belangrijk om je op tijd aan te melden. We hebben ruimte voor 200 mensen en de belangstelling voor deze dag is nu al groot. Wees er dus op tjid bij.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@atti.nu. Je ontvangt dan een betaallink en alle gegevens die je nodig hebt. Jouw investering in deze bijzondere dag is € 145,- en een dag van je tijd. Het zal een dag zijn die diepe sporen nalaat in je leven.

In de komende weken zal ik je meer vertellen over deze dag.

NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan!
 
Voornaam*
E-mail*
 
 
Je ontvangt meteen de laatste nieuwsbrief!
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis VIDEOcursus

VIDEOcursus: De 14 geheimen van persoonlijke bloei!
 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Eén week BLOEI!

Waar mag ik de eerste week van BLOEI! naar toe sturen?
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Boele en Anat starten een beweging!

Hallo aarde is een initiatief van Boele Ytsma en Anat Gringhuis. Zij willen daarmee een beweging starten van mensen die zich verbinden met elkaar, met de aarde, met de natuur. Mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor de aarde uit liefde voor het leven zelf. Licht en vrolijk, gul en gulzig, eenvoudig en overvloedig.

Hallo aarde is een dagelijkse vlog waarin zij je deelgenoot maken van hun boeiende en bloeiende leven. Van het aanleggen van prachtige tuinen en het bouwen van een energieneutraal huis tot reizen naar inspirerende plekken en rijden in een electrische auto. Ze laten je meekijken in hun dagelijkse leven. Ze delen hun recepten voor een gezonde lifestyle (zowel in de keuken als elders in het leven).

LEES HIER MEER!

Bestel hier mijn boek

Hét Nederlandse boek over de plantaardige lifestyle! Als je gezondheid je lief is, wil je dit boek niet missen. 

-- TIJDELIJK UITVERKOCHT! --

Abonneer je op de DAGELIJKSE VLOG van Hallo aarde

Boele en Anat maken elke dag (élke dag!) een video over hun leven. Daarin laten zij zien hoe ze leven, hoe ze eten, hoe ze plannen maken en uitvoeren. Ze laten diep in hun leven kijken en delen hun persoonlijke inzichten over een goed en overvloedig leven. 

Eén ding is zeker: geen dag zal hetzelfde zijn. Kijk hoe Boele en Anat werken aan hun permacultuurtuin, hoe ze hun oude boerderij verbouwen tot een energieneutraal huis, hoe ze zonnestroom opwekken voor hun eigen electrische auto(s), hoe ze een lunchroom in Groningen voorzien van verse groenten, hoe ze hun ideeën en idealen van dag tot dat uitleven. 

Als je je voor € 10,- per maand abonneert op de dagelijkse vlog voorzie je jezelf van een dagelijkse dosis inspiratie en informatie en help je Boele en Anat met de uitbouw van hun plannen. Je betaalt per maand, dus je verplicht jezelf tot niks. Maar je maakt er wel veel moois mee mogelijk.

Abonneer je nu!