Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

 • info@deplanteneter.nl
 • VOF De Planteneter
 • KvK nummer 59694246
 • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Nodig jij mij uit voor een LEZING bij jou in de buurt?

door Boele Ytsma op 20 januari 2016 om 15:03 over , , , , en
20 jan

De komende weken zal ik regelmatig een blog wijden aan mijn plannen voor het komende jaar. Vandaag vertel ik je over de TOUR die ik door Nederland ga maken en hoe jij daarbij kunt helpen. De afgelopen jaren hebben tientallen COÖRDINATOREN lezing voor mij georganiseerd door heel Nederland - van Purmerend tot Goes, van Leeuwarden tot Maastricht en van Amsterdam tot Arnhem. Alle provincies heb ik bezocht. Lees hoe ook jij een goedbetaalde coordinator van De Planteneter kunt worden.

GEZOCHT: ORGANISATIETALENT EN ENTHOUSIASME

Eerlijk is eerlijk: het begint bij enthousiasme. Je kunt het alleen maar doen als je zelf gegrepen bent door het verhaal van De Planteneter of over het unieke programma BLOEI! Vanuit dát enthousiasme wil je graag ook anderen laten kennismaken met mijn verhaal en in je eigen stad of dorp een lezing door mij laten verzorgen. Als jij je daar in herkent, dan heb je nu weer nieuwe kansen: ik ben namelijk op zoek naar nieuwe coördinatoren in Nederland en België die een lezing of workshops in hun eigen omgeving willen organiseren.

Ik zoek dus enthousiastelingen en organisatietalenten die zin hebben om in hun eigen regio of stad één of meerdere lezingen te organiseren. Deze coördinatoren gaan zelfstandig aan het werk, maar krijgen optimale ondersteuning van het team van De Planteneter, met stappenplannen, persberichten, rekenvoorbeelden en ondersteuning in de PR. Je kunt het zien als vrijwilligerswerk, maar als je het goed aanpakt kun je er ook een goede (bij)verdienste van maken. Je wordt zo deel van het nationale team van De Planteneter.

In de afgelopen twee jaar is dit een bijzonder succesvol systeem gebleken.

DE KEUZE IS AAN JOU

Afgelopen twee jaar was ik op tour met het verhaal over de plantaardige lifestyle. Dat verhaal blijf ik graag vertellen. Maar wie mij wat langer volgt, weet dat ik inmiddels graag verder kijk naar álle factoren van vitaliteit en geluk. Daarom ga ik dit jaar vooral op tour met het verhaal over BLOEI! Je kunt dus kiezen: 

 • Óf je nodigt mij uit voor een meeslepende avond over voeding, gezondheid, vitaliteit en geluk. Dit avondvullende programma heet: BLOEI - word de beste versie van jezelf! Ik vertel daarin hoe ik niet alleen de weg vond naar optimale gezondheid en vitaliteit, maar ook naar mijn persoonlijke bestemming en het steeds meer leven van mijn volle potentieel. Ik kan je zeggen: dat is waanzinnig! Ik ontwikkelde daarvoor een methodiek die ik aanbied in een online jaarprogramma. Deze avond kun je zien als een stoomcursus 'persoonlijke bloei'. Je zult versteld staan over de eenvoud en de kracht van deze methodiek. En avond die je bij zal blijven en je leven ingrijpend kan veranderen.
 • Óf je vraagt mij voor een inspirerende lezing over de plantaardige lifestyle met een leerzame workshop groene smoothies en een uitgebreide Q&A. Deze lezing heet net als mijn boek: Ik ben een PLANTENETER, net als jij! Het is de klassieker waarmee ik al 2 jaar door het land trek (en álle provincies heb bezocht) en waarmee ik duizenden mensen heb uitgedaagd om de plantaardige lifestyle te proberen en zo te ontdekken dat gezondheid en vitaliteit binnen hun bereik ligt. Een avond die nog altijd volle zalen trekt.

DIT IS HOE HET WERKT

 • Je downloadt het stappenplan voor de organisatie van lezingen en workshops en meldt je bij mij aan als coördinator. Zodra je een lezing of workshop gaat organiseren krijg je twee gratis boeken die je kunt weggeven tijdens de organisatie van de lezing (relatiecadeau of inzet van een winactie). Natuurlijk kun je het ook in teamverband doen, maar wij willen graag één contactpersoon.
 • Je zoekt een geschikte locatie voor minimaal 50 mensen (liefst meer) en in overleg met mij stel je een datum vast voor de lezing en boek je de locatie. Het is belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is en enigszins representatief. Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot één locatie en één lezing. Je mag er in jouw regio best meer organiseren.
 • Je doet de plaatselijke PR in regionale kranten en bij regionale omroepen. Ik geef je persberichten en andere teksten die je kunt aanpassen en verspreiden en flyers en posters die je kunt gebruiken. Gebruik je creativiteit om de lezing onder de aandacht te brengen. Ik denk graag met je mee.
 • Ik ondersteun de PR via de sociale media (Facebook en Twitter) en via de website van De Planteneter. Ook mag je een beroep op mij doen voor eventuele interviews of aanvullende informatie.
 • De lezing wordt opgenomen in de agenda van De Planteneter en kan zowel via deplanteneter.nl vooraf worden besteld als aan de zaal contant worden betaald. De lezing kost € 15,-. Elke ticket is overigens ook een kortingsbon van € 5,- op één van mijn boeken.
 • Jij neemt de financiële verantwoordelijkheid voor het geheel. Dat wil zeggen: jij ontvangt de toegangsprijs, jij betaalt de locatie, de eventuele kosten van de PR en de kosten die ik in rekening breng. Je kunt daarmee uitrekenen hoeveel bezoekers je minimaal nodig hebt om uit de kosten te komen (in het stappenplan vind je een rekenvoorbeeld). Alles wat er overblijft is voor jou. Zoals gezegd: als je de zaal vol krijgt, kun je er zelf ook nog aardig aan verdienen. 
 • Ik zal bovendien tijdens de lezing en workshop zelf mijn boeken en de programma’s van De Planteneter aanbieden aan de aanwezigen.  

Ik hoop dat ik je enthoussiast heb gemaakt om coördinator van De Planteneter te worden in jouw stad of provincie. Ik zie ernaar uit om met je te werken en samen een mooie avond te organiseren in jouw regio! Het is zo heerlijk om andere mensen blij te maken met een verhaal dat hen echt verder helpt! Of je nou meteen enthoussiast bent of nog wat vragen hebt, neem vooral even contact met mij op. Dan ontdekken we samen wat er mogelijk is.

Boele

P.S.: Download hier alvast het stappenplan.

NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan!
 
Voornaam*
E-mail*
 
 
Je ontvangt meteen de laatste nieuwsbrief!
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis VIDEOcursus

VIDEOcursus: De 14 geheimen van persoonlijke bloei!
 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Eén week BLOEI!

Waar mag ik de eerste week van BLOEI! naar toe sturen?
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Boele en Anat starten een beweging!

Hallo aarde is een initiatief van Boele Ytsma en Anat Gringhuis. Zij willen daarmee een beweging starten van mensen die zich verbinden met elkaar, met de aarde, met de natuur. Mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor de aarde uit liefde voor het leven zelf. Licht en vrolijk, gul en gulzig, eenvoudig en overvloedig.

Hallo aarde is een dagelijkse vlog waarin zij je deelgenoot maken van hun boeiende en bloeiende leven. Van het aanleggen van prachtige tuinen en het bouwen van een energieneutraal huis tot reizen naar inspirerende plekken en rijden in een electrische auto. Ze laten je meekijken in hun dagelijkse leven. Ze delen hun recepten voor een gezonde lifestyle (zowel in de keuken als elders in het leven).

LEES HIER MEER!

Bestel hier mijn boek

Hét Nederlandse boek over de plantaardige lifestyle! Als je gezondheid je lief is, wil je dit boek niet missen. 

-- TIJDELIJK UITVERKOCHT! --

Abonneer je op de DAGELIJKSE VLOG van Hallo aarde

Boele en Anat maken elke dag (élke dag!) een video over hun leven. Daarin laten zij zien hoe ze leven, hoe ze eten, hoe ze plannen maken en uitvoeren. Ze laten diep in hun leven kijken en delen hun persoonlijke inzichten over een goed en overvloedig leven. 

Eén ding is zeker: geen dag zal hetzelfde zijn. Kijk hoe Boele en Anat werken aan hun permacultuurtuin, hoe ze hun oude boerderij verbouwen tot een energieneutraal huis, hoe ze zonnestroom opwekken voor hun eigen electrische auto(s), hoe ze een lunchroom in Groningen voorzien van verse groenten, hoe ze hun ideeën en idealen van dag tot dat uitleven. 

Als je je voor € 10,- per maand abonneert op de dagelijkse vlog voorzie je jezelf van een dagelijkse dosis inspiratie en informatie en help je Boele en Anat met de uitbouw van hun plannen. Je betaalt per maand, dus je verplicht jezelf tot niks. Maar je maakt er wel veel moois mee mogelijk.

Abonneer je nu!