Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

  • info@deplanteneter.nl
  • VOF De Planteneter
  • KvK nummer 59694246
  • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Voorverkoop van het PLANTENETERS EVENT 2015 start vandaag!

door Boele Ytsma op 11 maart 2015 om 16:29 over , , , , , , , en
11 maa

Over ruim 6 weken is het zover: het Nationale Planteneters Event op 25 april in Dronten. Een lentefeestje voor iedereen die graag gezond eet en vitaal is. Daarom is het thema van dit jaar ook: BLOEI! Verlang jij naar persoonlijke bloei in alle opzichten? Dan is dit de dag waar je bij wilt zijn.

HOOG BEZOEK VAN DOWN UNDER

Het is een heerlijk gevulde dag met een plenair ochtendprogramma in de theaterzaal van De Meerpaal, met interessante lezingen en verrassende muziek. Je zult je geen minuut vervelen. ’s Middags is er een markt waar veel bedrijven en organisaties zich presenteren en een boeiend programma met meer dan tien workshops en lezingen, waaruit je vrij kunt kiezen.

En er komen bijzondere mensen!

Ik ga je nog niet álles verklappen, maar kan je in ieder geval vertellen dat het Australische artsenechtpaar Heleen en Alphonse Roex speciaal voor dit Event naar Nederland komen. Deze twee artsen weten waar ze het over hebben en kunnen een revolutie veroorzaken in medisch Nederland. Neem je huisarts dus maar mee!

Natuurlijk zal ik ook zelf een hoofdlezing verzorgen, waarin ik je bijpraat over mijn laatste inzichten. Ik heb dan ook groot nieuws te vertellen trouwens…

HOE MOET JE DÁÁR UIT KIEZEN...?

Maar er komen veel meer boeiende sprekers. Wat dacht je van onderwaterfotograaf Dos Winkel, dichter, schrijver en dominee Hans Bouma, filosoof Floris van den Berg, intimiteitstrainer Sandra Pijl, natuurgeneeskundige Hetty Kerssies, aardingsexpert Jan van Stiphout en Smoothiekenner Brenda Bas. Je zult het nog lastig krijgen met kiezen…

Een compleet verzorgde dag met lunch en consumpties in één prijs. En misschien zijn ontmoetingen met honderden andere planteneters en gezondheidspioniers nog wel het mooiste geschenk van deze dag. Je leest alles over deze dag op deze pagina.

VROEGE VOGELS HEBBEN VOORDEEL!

Vandaag start de voorverkoop. Voor snelle beslissers hebben wij nu een bijzondere prijs, dus wees er snel bij! De Meerpaal is groot, maar als we vol zijn, zijn we vol! Ik hoop van harte dat ik je er mag ontmoeten.

Klik hier voor meer informatie of bestel direct met de button hieronder! 

NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan!
 
Voornaam*
E-mail*
 
 
Je ontvangt meteen de laatste nieuwsbrief!
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis VIDEOcursus

VIDEOcursus: De 14 geheimen van persoonlijke bloei!
 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Eén week BLOEI!

Waar mag ik de eerste week van BLOEI! naar toe sturen?
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Boele en Anat starten een beweging!

Hallo aarde is een initiatief van Boele Ytsma en Anat Gringhuis. Zij willen daarmee een beweging starten van mensen die zich verbinden met elkaar, met de aarde, met de natuur. Mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor de aarde uit liefde voor het leven zelf. Licht en vrolijk, gul en gulzig, eenvoudig en overvloedig.

Hallo aarde is een dagelijkse vlog waarin zij je deelgenoot maken van hun boeiende en bloeiende leven. Van het aanleggen van prachtige tuinen en het bouwen van een energieneutraal huis tot reizen naar inspirerende plekken en rijden in een electrische auto. Ze laten je meekijken in hun dagelijkse leven. Ze delen hun recepten voor een gezonde lifestyle (zowel in de keuken als elders in het leven).

LEES HIER MEER!

Bestel hier mijn boek

Hét Nederlandse boek over de plantaardige lifestyle! Als je gezondheid je lief is, wil je dit boek niet missen. 

-- TIJDELIJK UITVERKOCHT! --

Abonneer je op de DAGELIJKSE VLOG van Hallo aarde

Boele en Anat maken elke dag (élke dag!) een video over hun leven. Daarin laten zij zien hoe ze leven, hoe ze eten, hoe ze plannen maken en uitvoeren. Ze laten diep in hun leven kijken en delen hun persoonlijke inzichten over een goed en overvloedig leven. 

Eén ding is zeker: geen dag zal hetzelfde zijn. Kijk hoe Boele en Anat werken aan hun permacultuurtuin, hoe ze hun oude boerderij verbouwen tot een energieneutraal huis, hoe ze zonnestroom opwekken voor hun eigen electrische auto(s), hoe ze een lunchroom in Groningen voorzien van verse groenten, hoe ze hun ideeën en idealen van dag tot dat uitleven. 

Als je je voor € 10,- per maand abonneert op de dagelijkse vlog voorzie je jezelf van een dagelijkse dosis inspiratie en informatie en help je Boele en Anat met de uitbouw van hun plannen. Je betaalt per maand, dus je verplicht jezelf tot niks. Maar je maakt er wel veel moois mee mogelijk.

Abonneer je nu!