Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

  • info@deplanteneter.nl
  • VOF De Planteneter
  • KvK nummer 59694246
  • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Het feest van de planteneters!

door Boele Ytsma op 9 oktober 2013 om 16:50 over , en
9 okt

Tweehonderd enthousiaste mensen kwamen afgelopen vrijdag naar Dronten voor het eerste landelijke Planteneters Event. Het was een boeiende dag met veel muziek, ontmoeting, lekker eten en interessante lezingen. Ik mocht het eerste exemplaar van mijn nieuwe boek aanbieden aan Marianne Thieme, die het met enthousiasme in ontvangst nam. Zij wees op het belang van een ‘handelingsperspectief’: wat kun je dóen om Nederland plantaardiger en diervriendelijker te maken. Het boek Ik ben een planteneter. Net als jij biedt volgens haar zo’n perspectief!

Bestel hier jouw exemplaar van het boek

Jouw ervaring

Voor Heleen en mij was het een dag van grote dankbaarheid en trots. Na ruim een jaar werken mochten we zien wat we in beweging hebben gezet. Wij geloven dat we met inzet van al onze passie en liefde werkelijk een verschil kunnen gaan maken in Nederland. Maar dat kunnen we niet alleen. Het event liet ons zien dat het ook niet alleen hoeft!

Natuurlijk kan ik je een verslag bieden van de dag. Maar interessanter vind ik het om te horen hoe de bezoekers deze dag beleefd hebben. Jij dus. Daarom vraag ik mensen die op het event zijn geweest om hun ervaringen met ons te delen onder deze blog. Wat heb jij meegemaakt? Wat heeft jou geraakt? Wat maakte jou enthousiast? Laat het ons weten!

Lees hier de blog die Anja Meulenbelt schreef over de dag!

Nieuw programma

Op het Event heb ik een nieuw programma gepresenteerd: Kracht! Het plantaardige verdiepingsprogramma. Dit keer geen online programma, maar een verdiepingscursus die bestaat uit 4 intensieve studieavonden (4 maandagen in Amersfoort). Een leergang waarin je wordt geschoold tot een volleerd planteneter die ook in staat is anderen te begeleiden bij de verandering van hun lifestyle.

Verdieping

In deze cursus ga ik in op de werking van het menselijk immuunsysteem en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. We behandelen de pathologie (ziekteleer), waarin ik een overzicht geef van de belangrijkste moderne aandoeningen en hun oorzaken. We gaan dieper in op de voedingsleer en de menselijke stofwisseling. Maar ik laat je ook kennismaken met het totale spectrum van plantaardige producten en hun specifieke eigenschappen.

Praktisch

En het wordt heel praktisch: de basis van plantaardig koken: technieken en ingrediënten. Maar ook gaan we in op de psychologie van gedragsverandering: hoe verloopt verandering en wat is daarvoor nodig? En je krijgt zelf communicatietraining: hoe communiceer je de verandering in je eigen leven en hoe benader je anderen met een boodschap van verandering?

Kortom: een korte, intensieve en grondige cursus die jouw plantaardige lifestyle op een nieuw niveau tilt.

Introductiekorting!

De eerste serie begint op 20 januari 2014. Kijk hier voor meer informatie. Ik bied je in oktober 25% introductiekorting op dit programma. Het loont dus de moeite om meteen even actie te ondernemen.

In de komende dagen zullen er meer video’s verschijnen met beelden van het Planteneters Event. Ook zal ik alle lezingen van die dag online zetten. Hou dus het YouTube kanaal en de Facebook pagina van De Planteneter in de gaten. Als jij nog foto’s of video’s van de dag hebt, dan vinden we het fijn als je die met ons wilt delen op Facebook! 

NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan!
 
Voornaam*
E-mail*
 
 
Je ontvangt meteen de laatste nieuwsbrief!
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis VIDEOcursus

VIDEOcursus: De 14 geheimen van persoonlijke bloei!
 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Eén week BLOEI!

Waar mag ik de eerste week van BLOEI! naar toe sturen?
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Boele en Anat starten een beweging!

Hallo aarde is een initiatief van Boele Ytsma en Anat Gringhuis. Zij willen daarmee een beweging starten van mensen die zich verbinden met elkaar, met de aarde, met de natuur. Mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor de aarde uit liefde voor het leven zelf. Licht en vrolijk, gul en gulzig, eenvoudig en overvloedig.

Hallo aarde is een dagelijkse vlog waarin zij je deelgenoot maken van hun boeiende en bloeiende leven. Van het aanleggen van prachtige tuinen en het bouwen van een energieneutraal huis tot reizen naar inspirerende plekken en rijden in een electrische auto. Ze laten je meekijken in hun dagelijkse leven. Ze delen hun recepten voor een gezonde lifestyle (zowel in de keuken als elders in het leven).

LEES HIER MEER!

Bestel hier mijn boek

Hét Nederlandse boek over de plantaardige lifestyle! Als je gezondheid je lief is, wil je dit boek niet missen. 

-- TIJDELIJK UITVERKOCHT! --

Abonneer je op de DAGELIJKSE VLOG van Hallo aarde

Boele en Anat maken elke dag (élke dag!) een video over hun leven. Daarin laten zij zien hoe ze leven, hoe ze eten, hoe ze plannen maken en uitvoeren. Ze laten diep in hun leven kijken en delen hun persoonlijke inzichten over een goed en overvloedig leven. 

Eén ding is zeker: geen dag zal hetzelfde zijn. Kijk hoe Boele en Anat werken aan hun permacultuurtuin, hoe ze hun oude boerderij verbouwen tot een energieneutraal huis, hoe ze zonnestroom opwekken voor hun eigen electrische auto(s), hoe ze een lunchroom in Groningen voorzien van verse groenten, hoe ze hun ideeën en idealen van dag tot dat uitleven. 

Als je je voor € 10,- per maand abonneert op de dagelijkse vlog voorzie je jezelf van een dagelijkse dosis inspiratie en informatie en help je Boele en Anat met de uitbouw van hun plannen. Je betaalt per maand, dus je verplicht jezelf tot niks. Maar je maakt er wel veel moois mee mogelijk.

Abonneer je nu!